fbpx

Wil jij veel geld besparen op je ontwerpen?

En dan heb ik het niet over een paar euro's. Nee, bespaar structureel honderden euro's op je ontwerpen!

Wil jij een professionele branding, maar laat je dit nu liggen omdat je het te duur vindt om te laten maken?

Uitbesteden van website, huisstijl en visuals kost veel geld

Ben jij een (startende) ondernemer die graag een mooi logo en een professionele website wilt hebben? Dan herken je vast en zeker het blijven uitstellen hiervan, omdat je de ontwerpkosten té hoog vindt. Zou je willen dat je een professionele branding en website hebt en kickass visuals op je social media?


Alles uitbesteden is erg duur. Een (goed en professioneel) logo laten ontwerpen kost je minimaal 250 euro. Voor een complete huisstijl betaal je minimaal 350 euro, maar dit kan al gauw oplopen tot boven de 1000 euro. Een website laten maken kost je ook minimaal 750 euro, en dan heb je een basic website met 5 pagina’s. Je website moet ook worden onderhouden. Daarbovenop komen nog een keer de kosten voor het laten maken van visuals, flyers, ebooks, enz. En dit zijn terugkerende kosten. Iets waar je als ondernemer écht niet op zit te wachten.

Zou je willen dat je ontwerpkosten niet zo duur zijn?

Wil jij een goede en professionele huisstijl en website
én mooie visuals op je social media kanalen?


Speciaal voor jou heb ik het programma "Ontwerp het zelf" ontwikkeld.

Hiermee ga je veel geld besparen op je ontwerpkosten.

long-arrow-down

Ontwerp het zelf programma

Bespaar veel geld

Bespaar veel geld op het ontwerpen en onderhouden van je logo, website, visuals, e-books, fotobewerking, visitekaartje, enz.

Flexibel

Pas je ontwerpen aan op het moment dat het moet. Nooit meer wachten op reclamebureaus, webdesigners of grafisch ontwerpers.

Onafhankelijk

Je voert je ontwerpen uit zoals jij het wilt, en wanneer jij ze nodig hebt. Je bent niet afhankelijk van de planning van anderen.

Jouw idee

Geen miscommunicatie mogelijk. Je legt jouw idee niet uit aan een ander, maar voert het zelf uit.

Als je eenmaal weet hoe je zelf je website kunt maken en onderhouden en je logo en je flyer kunt ontwerpen, heb je geen duur ontwerpbureau, webdesigner of grafisch ontwerper meer nodig. Deze skills gaan jou zoveel geld besparen en niet alleen bij de start van je bedrijf.

Start met geld besparen op je ontwerpen!

 Je kunt er in de basis voor kiezen om het programma zelfstandig te doorlopen. Een voordeel hiervan is dat je investering minimaal is, slechts € 193,97 per maand excl. BTW. Je hebt toegang tot het volledige programma en alle cursussen inclusief de waardevolle bonussen. Dit abonnement is per maand opzegbaar. 

Ontwerp het zelf maand-abonnement

Romana en Bianca gingen je voor

Instagramfeed @romanaswitzer.nl
Recensie Romana Switzer

Ik begrijp nu echt hoe het werkt

Ik wilde heel graag meer kunnen doen met Canva, omdat ik veel via Instagram voor mijn bedrijf doe. Maar veel verder dan een account aanmaken was ik nog niet gekomen. En zo kwam ik terecht bij het online programma “Ontwerp het zelf”. Alles wordt stap voor stap heel duidelijk uitgelegd. Tijdens de lessen ga je ook daadwerkelijk zelf aan de slag, waardoor je het gelijk in de praktijk kunt brengen. Ik begrijp nu echt hoe Canva werkt en heb ervaren dat het niet moeilijk is. Ik raad je dit online programma dan ook zeker aan.

Romana Switzer //  Orthomoleculair Voedingsdeskundige

Flyer Hulst voor elkaar, gemaakt door Bianca

Ideaal voor de zelfstandige, eigenzinnige ondernemer

‘Zelluf doen’… Bij de meeste mensen blijft deze ‘kleuterquote’ wat langer in gebruik. In mijn geval op het gebied van zelf ontwerpen en opmaken. Hoe geschikt is dan het programma van Ontwerp het zelf! Ideaal voor de zelfstandige, eigenzinnige ondernemer en medewerker. In overleg met Ankie volgde ik in september 2018 een training op maat, waarbij (de basis van) Adobe Illustrator, het maken van infographics en opmaak aan bod kwamen. Heel praktisch en onder begeleiding van een geduldige docente. Ankie, bedankt voor deze bruikbare extra vaardigheden!

Bianca Moorthamer  //  Bianca Moorthamer – medewerker communicatie Stichting Hulst voor Elkaar | eigenaar www.artext.nl

Gratis bonussen t.w.v. €348,- bij programma Ontwerp het

  • [Bonus] Maak een ebook met InDesign t.w.v. € 249,-
  • [Bonus] Onbeperkte toegang tot besloten Facebookgroep
  • [Bonus] Branding cursus
  • [Bonus] Papierformaten en drukkerijen
  • [Bonus] eBook Resolutie & Kleur Guide
  • [Bonus] Instagram stories templates

Bonus: Maak je eigen e-book

Wat ga je leren?

Na het volgen van het programma "Ontwerp het zelf" ga je nooit meer geld uitgeven aan een ontwerper.
Want je kan zelf:

book

01

Afbeeldingen bewerken voor zowel social media posts, website afbeeldingen, maar ook professioneel retoucheren van package shots, product fotografie en/of modellenfotografie

book

02

Een weggever maken in de vorm van een e-book. Geen enkele (online) onderneming kan nog zonder een goede weggever. Gebruik deze om e-mailadressen te verzamelen om zo je marketingpositie te versterken.

book

03

Ontwerpen van je branding heeft geen geheimen meer voor jou. Een logo-ontwerp en visitekaartje maak je professioneel. Ook voor het opmaken van een folder of poster draai je je hand niet om.

book

04

Je online identiteit is belangrijk. Naast goede social media afbeeldingen maak je je eigen website in WordPress.

Ankie Gijsel  //  Oprichter Ontwerp het zelf


Ik ben afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool in Gent in de richting Grafische en Digitale vormgeving. Ik heb ruim 15 jaar ervaring, zowel bij grote corporate bedrijven als bij een klein familiebedrijf. In 2005 heb ik mijn eigen ontwerp- en adviesstudio Graphic Avenue opgericht.

 

Ik heb ruime ervaring in drukwerkvoorbereiding voor digitaal drukken, offset, zeefdruk en flexoprint. Ook heb ik veel opmaakwerk gedaan voor autobelettering en textielbedrukking. Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign kennen geen geheimen voor mij en ook webdesign behoort tot mijn vaardigheden.

Begin 2018 heb ik besloten om voor het fulltime ondernemerschap te kiezen. Ik wil mijn grafische kennis delen. Hiervoor ben ik mijn tweede bedrijf ‘Ontwerp het zelf’ begonnen.


Mijn missie is om andere ondernemers te leren hoe ze veel geld kunnen besparen door zelf hun logo, huisstijl en website te ontwerpen en hun foto’s te bewerken.


Mijn motto is: iedereen kan ontwerpen.

Ankie Gijsel

Manon volgde het programma

review van Manon van Mr. Yeti

Ik wil heel graag de controle hebben

Op het gebied van design geef ik niet graag de touwtjes uit handen. Allereerst wil ik gewoon heel graag de controle hebben op de ontwerpen en daarnaast kost het vaak veel geld om dit uit te besteden. Iets waar je als beginnende ondernemer écht niet op zit te wachten. Met behulp van het online programma “Ontwerp het zelf” is het niet alleen heel gemakkelijk om je eigen ontwerpen te maken, het is ook nog eens heel leuk om hier creatief mee bezig te zijn. Zeker een aanrader dus!

Manon Hollink   //  Mr. Yeti

Visual voor Mr. Yeti gemaakt door Manon

Maandabonnement

In eigen tempo, kleinste investering

€ 193,97 per maand

excl. BTW

Ontwerp
het zelf basis

  • Toegang tot het complete online programma en alle cursussen
  • Gratis bonussen t.w.v. € 348,-
  • Onbeperkt toegang tot besloten Facebookgroep

Veel gestelde vragen

Wat is het precies? Leer je een softwarepakket? Of is het een Facebookgroep?

Is de kwaliteit dan wel goed?

Zijn er nog extra kosten?

Waarom is de prijs veel lager dan van andere Photoshoptrainingen en ontwerpcursussen?

Hoeveel ga ik besparen?

Twijfel je nog?

Copyright 2018, Ontwerp het zelf | Graphic Avenue